Gasthof laan welkom Kamer kamer

Hotel

Hotel Gasthof Te Cathem is een historische hoeve in de tabakstreek. Gelegen in het hart van de driehoek Kortrijk, Ieper en Rijsel (Frankrijk), op een domein van 10 ha nabij de groene Leievallei.

Het hotel biedt mogelijkheid te overnachten in Wervik in een ontspannen familiaal karakter, geschikt voor toerisme/vrij-tijd en business/werk gelegenheden. Verwelkomd zowel individuele gasten als grotere groepen, tot maximum 29 personen.

De hoeve werd gerenoveerd tot een charme verblijf met hedendaagse inrichting. De kamers zijn voorzien van alle faciliteiten en bieden slaapgelegenheid voor 2 personen of familiekamers tot 5 personen.

Na uw overnachting, kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet met diverse huisbereide specialiteiten. Logies met aanvullend verfijnd avondmaal kan mits reservatie. De keuken is gesloten op zondag en feestdag avond (wel verblijfs-logies kamer/ontbijt en incheck op zondag mogelijk).

Het verblijf is een geschikte uitvalsbasis om de geheimen van de tabakstreek en de omgeving te ontdekken, of er vertoeven tijdens een fiets/wandel vakantie.

Het domein is vlot bereikbaar en stelt zijn veilig parkeergelegenheid ter beschikking voor klein en groot voertuigen, tijdens u verblijf.

De hoeve biedt ook de mogelijkheid om paarden te stallen of in de weide te laten grazen.

 

Hotel Te Cathem biedt u een verrassend en uitnodigend verblijf aan!

Binnenhof
oprit
schaap
Inkomdeur
aankomst
treurboom
tuin
tuin
© HET Reclamebureau